fbpx
Сьогодні
18:54 26 Кві 2020

В Італії планують відкрити пляжний сезон, але з умовами

В Італії все ж планують відкрити пляжний сезон з дезінфекцією піску і безпечною відстанню.

Заступник міністра туризму Італії Лоренца Бонакорсі повідомив, якими будуть особливості пляжного сезону під час карантину у зв'язку з пандемією коронавируса.

У країні не планують відмовлятися від внутрішнього туризму і відзначають, що підвищення температури і життя на відкритому повітрі вб'ють або, хоча б, послаблять вірус. Конкретні заходи безпеки, які будуть прийняті, ще не підтверджені.

Одна з головних проблем полягає в тому, що початок туристичного сезону обов'язково доведеться відкласти, тому що, за словами власників пляжних курортів, на благоустрій пляжів потрібно не менш ніж 1,5 місяців – у Італії близько 7000 км узбережжя.

Серед заходів безпеки, які пропонують ввести під час курортного сезону в Італії, передбачено встановлення безпечної відстані на пляжах і обмеження доступу відвідувачів до пляжних барів, передає Forbes.

Фото: tourdom.ru

Обговорюються такі варіанти як зменшення кількості шезлонгів з введенням сервісу їх попереднього бронювання, рознесення парасольок на відстань 14-16 метрів одна від одної, установка спеціальних тимчасових інтервалів відвідування пляжу для груп високого ризику (літні люди).

Обов'язковими будуть регулярна дезінфекція пляжного устаткування, піску і місць загального користування.

Однозначно не буде загальних ігрових майданчиків і масових заходів, наприклад, пляжного волейболу.

З барів зникне багаторазовий посуд, у ресторанах буде працювати соціальна дистанція і не буде прокату пляжного приладдя.

Все ще предметом дискусії є питання, чи потрібно носити маски на пляжі.

Також було запропоновано встановити плексигласові екрани, що дозволяють розділити пісок і забезпечити безпечні відстані між купальщиками.

Менеджери пляжів рішуче відкинули цей варіант: «З цими бар'єрами у нас будуть проблеми зі зневодненням, а не проблеми з коронавірусом».

Зазначимо, що Сицилія обіцяє оплатити туристам 50% вартості авіаквитків після завершення карантину.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: