fbpx
Сьогодні
22:27 26 Кві 2020

На Херсонщині фермери перекрили рух через міст, вимагаючи відкрити ринки

Херсонські сільгоспвиробники влаштували акцію протесту на в'їзді до обласного центру з вимогою відкрити ринки, бо їм немає куди збувати свою продукцію.

Про це повідомляє Херсонська обласна держадміністрація.

Близько 200 людей перекрили Антонівський міст — вони безперервно ходили пішохідним переходом. Аграрії вимагають відкрити оптові ринки по всій країні, аби їм було куди збувати свою продукцію.

Сільгоспвиробники Херсонщини вимагали відкрити ринки по всій УкраїніЗ активістами поспілкувався заступник голови…

Posted by Херсонська обласна державна адміністрація on Sunday, April 26, 2020

"Поки ми купуємо у супермаркетах дорогі імпортні овочі, на Херсонщині фермери не можуть продати свої. Редиску здають гуртом по 2 гривні, огірки  по 8, капусту по 5. А покупців мало, бо закриті ринки", — написала журналістка Олена Ваніна.

Поки ми купуємо у супермаркетах дорогі імпортні овочі, на Херсонщині фермери не можуть продати свої. Редиску здають…

Posted by Елена Ванина on Sunday, April 26, 2020

З мітингарями поспілкувався заступник глави ОДА Вадим Чабан.

«Він розповів аграріям про умови, за яких можливе відкриття продовольчих ринків, а також про пошук альтернативних шляхів гарантованого збуту. Крім того, домовились про зустріч ініціативної групи з представниками влади, що відбудеться завтра (27 квітня — ред.)», — йдеться у повідомленні.

Як розповіли в поліції Херсонщини «Укрінформу», порядок на акції забезпечували 60-70 правоохоронців, однак активісти на зауваження про порушення карантину не реагували. Зазначимо, що поліція напередодні попереджала, що проведення мітингів на час карантину заборонене.

Як повідомляє місцеве видання «Майстерня новин», один з мітингарів на знак протесту висипав на дорогу огірки, бо йому в будь-якому випадку нема куди дівати врожай.

25 квітня у місті Кам'янське на Дніпропетровщині підприємці взяли штурмом зачинені під час карантину ринки та розпочали роботу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: