fbpx
Сьогодні
12:12 21 Кві 2020

Комітет ВР почав розглядати понад 16,5 тисяч правок до банківського закону

Комітет з питань банківської діяльності почав на засіданні розглядати понад 16,5 тисяч правок до "антиколомойського" законопроєкту.

Про це у Facebook написав нардеп "Голосу", член комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк, онлайн-трансляція комітету.

"Починаємо комітет… зараз будемо ставити рекорд, розглядати 16586 правок".

Железняк припускав, що розгляд правок і засідання комітету може тривати майже добу, тому рішення щодо дати засідання та розгляду закону про банки може бути уже 22 квітня.

Правки до "антиколомойського" законопроєкту планують розглядати блоками. Понад 16 тисяч правок, які подали до законопроєкту, звели в одну таблицю.

Після цього на підкомітеті з питань фінансів усі правки до законопроєкту розбили на 63 абзаци. Раді будуть пропонувати проголосувати за кожен абзац, а не кожну правку.

Противники так званого "антиколомойського" законопроєкту подали до нього рекордні понад 16 000 правок.

Раніше Коломойський прокоментував "банківський" законопроект.

Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроект про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності, ухвалення якого є однією з двох умов укладення нової угоди з Міжнародним валютним фондом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: