fbpx
Сьогодні
13:15 19 Кві 2020

У Раді багато акул, які хочуть потопити "Слугу народу", - Зеленський

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський заявив, що у Верховній Раді багато "акул", які хочуть потопити пропрезидентську фракцію "Слуга народу", але все залежить від порядності і доброчесності кожного парламентаря монобільшості.

Про це повідомив Зеленський в ефірі програми "Свобода слова" з Савіком Шустером.

"Цей корабель під назвою "Слуга народу" все залежить лише від нього. З самого початку я надав можливість, аби цей корабель був міцним для команди, яка на борту цього корабля. Головне завдання для нього – просто йти вперед.

Я надав їм можливість, якщо вони хочуть йти вперед, навіть коли є шторм, вони підуть. Все залежить від них.

Але багато у цьому океані, у цій Верховній Раді, дуже багато акул. Дуже багато людей плавають і все хочуть домовитися з цією командою. Зі мною жодна акула не зможе домовитися, а люди вони різні.

Все залежить від кожного у "Слузі народу". Всі хочуть, щоб цей корабель потонув".

За його словами, "Слуга народу" спроможна дуже швидко змінювати країну на законодавчому рівні, тому всі у Раді хочуть її "потопити", – сказав він.

Зеленський додав що наразі такої кількості законопроєктів, які прийняла монобільшість за такий короткий термін, не було в історії України.

Президент Володимир Зеленський в студії: що нас чекає завтра?

Президент Володимир Зеленський в студії: що нас чекає завтра?Великдень вдома | Шпигун, що прийшов з холодуЯкі заходи плануються в Україні на Великдень? Чи буде Україна продовжувати карантин? Що буде з економікою країни після карантину? На яку підтримку розраховувати бізнесу та людям, що залишилися без роботи? Як серед високопосадовців СБУ міг виявитися шпигун? Що він планував здійснити на території України? Хто був його куратором?Чим насправді дихає країна – у "Свободі слова Савіка Шустера" в п'ятницю о 21:00.Дивіться на телеканалі "Україна" та в інтернеті @shusteronline.Гості студії:ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ, Президент України;Представники Української Православної Церкви, Православної Церкви України та Української Греко-Католицької Церкви;ВІТАЛІЙ КЛИЧКО, міський голова Києва;АНДРІЙ САДОВИЙ, міський голова Львова;ІГОР СМЕШКО, голова СБУ (2003-2005);ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ, генерал-лейтенант міліції, заступник голови СБУ (2007);ВАЛЕНТИН НАЛИВАЙЧЕНКО, голова СБУ (2006-2010; 2014-2015); ДМИТРО ГОРДОН, засновник інтернет-видання "ГОРДОН";ЮРІЙ БУТУСОВ, головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ";ОЛЕКСАНДР МАРТИНЕНКО, генеральний директор "Інтерфакс-Україна".Вони говорять, а вирішує народ.

Posted by Шустер LIVE on Friday, April 17, 2020

Зазначимо, що із вересня 2019 року у "Слузі народу" кілька разів траплялися скандали, після яких неформально повідомлялося про розкол у партії. Офіційно у монобільшості заявляють, що всі скандали перебільшені і все під контролем.

Зазвичай, причинами конфліктів ставали сумнівні рішення окремих парламентарів "СН". Найбільша в історії українського парламенту партія поділена на неформальні групи.

Діяльність деяких нардепів до виборів у Раду була пов'язана із окремими олігархами, підозрюють, що ці олігархи можуть впливати на окремі рішення парламентарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: