fbpx
Сьогодні
12:18 15 Кві 2020

У Києві за минулу добу коронавірус підтвердили ще у 61 особи, одна людина померла

Фото Depositphotos

За минулу добу коронавірус підтвердили ще у 61 киянина. Один випадок – летальний.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко на щоденному брифінгу.

"Динаміка розповсюдження вірусу в столиці на жаль – невтішна. Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 61 людину. З них – троє медиків. За добу, що минула, в столиці, на жаль, ще 1 летальний випадок. Загалом у Києві вже 612 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Захворіли: 26 жінок віком від 26 до 65 років, 29 чоловіків віком від 20 до 67 років, 6 дітей.

До лікарень столиці госпіталізували 28 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

Із випадків, зареєстрованих за минулу добу, ще 1 – у Києво-Печерській Лаврі. Та 3 – в Іонінському монастирі",-  сказав Кличко.

Він уточнив, що 14 квітня було госпіталізовано одну черницю і двох учнів семінарії. У 20 осіб з семінарії провели забір зразків на ПЛР-тестування.

"Учора в Лаврі здійснили посилену дезінфекцію всіх будівель, а також приміщень духовної академії та семінарії. Встановили там медичні пости, які щодня вимірюють температуру і рівень оксигенації монахам з ознаками захворювання і тим, хто лікується на самоізоляції. Якщо є медичні показання – їх госпіталізують".

"Я ще раз звертаюся до всіх. Залишайтеся вдома на Великодні свята! Не треба йти до церкви, в гості або на пікніки. Вірус у місті поширюється, у лікарнях – все більше хворих. Зрозумійте це і не будьте легковажними!" – закликав Кличко.

Мапа захворювань:

 

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: