fbpx
Сьогодні
12:26 22 Бер 2020

В Києві проводять дезінфікацію житлових будинків, – Кличко

Фото Reuters

Для уповільнення поширення нового коронавірусу у Києві проводять дезінфекцію під'їздів житлових будинків та ліфтів у них.

Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко на своєму онлайн прес-брифінг щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID 19).

За його словами, для обробки приміщень для ліфтів використовують понад 10 найменувань дезінфікуючих засобів. Зокрема, тентамін, санідез, хлор, септональ та інші.

Також в столиці дезінфікують громадський транспорт – автобусів, тролейбусів, маршруток – по декілька разів на день. Обробляють також зупинки, пішохідні переходи, мости та дороги.

Всього в місті протестували на коронавірус 291 киянина з підозрою на захворювання. У суботу, 21 березня, виявили ще одного зараженого. Ним виявився 50-річний киянин, який нещодавно відвідував Швейцарію. Спочатку чоловік зробив тест в одному із приватних медичних закладів столиці. Але центр не повідомив про позитивний тест пацієнта ні Міністерство охорони здоров'я, ні Центр громадського здоров'я. Діагноз підтвердила і надала інформацію про це державним органам України одна з німецьких лабораторій. Зараз хворий перебуває вдома, на самоізоляції. І отримує лікування під наглядом лікарів.

Зазначимо, з понеділка громадський транспорт Києва зупиняє роботу.

КМДА опублікувала схему руху пасажирського транспорту в Києві.

Також у Києві заборонили відвідувати спортивні і дитячі майданчики, а також обмежили перебування в аптеках і продуктових магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: