fbpx
Сьогодні
20:04 12 Бер 2020

Зеленський призначив заступницею Єрмака колишню міністерку з уряду Гончарука

Президент Володимир Зеленський призначив ексміністра соцполітики Юлію Соколовську заступником глави Офісу президента.

"Призначити Соколовську Юлію Сергіївну заступником керівника Офісу президента України", – йдеться в указі глави держави від 12 березня.

Раніше 34-річна Юлія Соколовська обіймала посаду міністра соціальної політики з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020 року.

Довідка. Соколовська – випускниця Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "Облік і аудит". Також закінчила Національну академію державного управління при президентові України.

Після закінчення університету працювала у девелоперській компанії "Міракс груп", яка збанкрутувала. У 2009 році стала начальником відділу організаційної та аналітичної роботи Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

Після Революції Гідності була призначена директором департаменту документообігу Мінекономіки.

У 2016 році Соколовська перейшла на роботу до Мінфіну, де очолила департамент витрат бюджету соціальної сфери, що займався питаннями фінансування сфери охорони здоров'я, спорту та молоді.

З 2017 року працювала в проектах USAID, де займалась впровадженням реформи охорони здоров'я, відповідала за аналіз мережі лікарень та впровадження електронної системи охорони здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: