fbpx
Сьогодні
23:18 26 Лют 2020

Богдан свою зарплату на посаді глави ОПУ віддавав на благодійність: документ

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан повідомив, що за час перебування на посаді не взяв жодної копійки зарплати, а всі гроші віддав на благодійність у фонди "Таблеточки" і "Благомай". Загальна сума склала понад 200 тисяч гривень.

Про це йдеться в його Facebook.

"Для різних критиків мого фінансового статку. За час роботи жодного хабара не взяв і вигоди не шукав. Чесно працював за рахунок грошей, зароблених на адвокатській ниві. Зарплати своєї не взяв ні копійки, а всі нараховані гроші перерахував на благодійність", – написав Богдан.

Богдан свою зарплату на посаді глави ОПУ віддавав на благодійність

Богдан свою зарплату на посаді глави ОПУ віддавав на благодійність

Він також прокоментував свою відставку, подякувавши команді президента Володимира Зеленського.

"Ми прийшли в політику у складні часи. Спочатку в нашу перемогу не вірили. Потім з нами боролися, а далі ми перемогли. Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики говорили, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Прийняли стратегічні законопроєкти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими «папередніками». Перезавантажити ЦВК і дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи. Ми зробили це завдяки довірі українського народу, рішучості президента Зеленського і безкомпромісності його команди. Я щиро вдячний всім, хто був поруч. З іншою командою ми не змогли б це зробити", – заявив Богдан.

Нагадаємо, що 11 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Андрія Богдана з посади голови Офісу президента України. Новим главою став Андрій Єрмак, який раніше був помічником Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: