fbpx
Сьогодні
16:55 22 Лют 2020

В Україні запускають національну онлайн-платформу для бізнесменів

Міністерство цифрової трансформації анонсувало запуск національної платформи для бізнесменів — «Дія.Бізнес».

«Ми прагнемо розвивати українське підприємництво. Тому створюємо зручний і корисний продукт для малого і середнього бізнесу — Національну онлайн-платформу для підприємців Дія.Бізнес», — йдеться у повідомленні.

Дія.Бізнес — онлайн-платформа для підприємців

🚀 Тиждень до запуску платформи Дія.Бізнес!⠀Ми прагнемо розвивати українське підприємництво. Тому створюємо зручний і корисний продукт для малого і середнього бізнесу — Національну онлайн-платформу для підприємців Дія.Бізнес.⠀Перш ніж анонсувати запуск державного порталу, наша команда пройшла довгий шлях. Від дослідження ключових точок болю підприємців до пошуку конструктивних рішень разом із експертами.⠀На онлайн-платформі кожен власник малого та середнього бізнесу знайде важливу інформацію: ідеї, цікаві кейси, перелік сервісів і програм підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо бізнесу.⠀Це — лише частина масштабного національного проєкту з розвитку інноваційного підприємництва. Наступний крок — відкриття консалтингових зон для МСБ!⠀Стежте за новинами, щоб дізнатися більше про проєкт Дія.Бізнес.

Posted by Дія on Friday, February 21, 2020

У команді розповіли, що перш ніж анонсувати запуск державного порталу, було пройдено довгий шлях від дослідження ключових точок болю підприємців до пошуку конструктивних рішень разом з експертами.

Творці сервісу розповіли, що на онлайн-платформі кожен власник малого та середнього бізнесу знайде важливу інформацію: ідеї, цікаві кейси, перелік сервісів і програм підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо бізнесу.

«Це — лише частина масштабного національного проєкту з розвитку інноваційного підприємництва. Наступний крок — відкриття консалтингових зон для малого та середнього бізнесу!», — долали у «Дії».

Запуск платформи «Дія.Бізнес» запланований на 28 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: