fbpx
Сьогодні
15:47 18 Лют 2020

Арахамія прогнозує, що розгляд правок до земельного закону займе 3 місяці

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прогнозує, що розгляд "земельного" законопроєкту у другому читанні займе 2,5 – 3 місяці, та планує спілкуватися з лідерами тих фракцій, які внесли найбільше поправок.

Про це він сказав у кулуарах Верховної Ради у вівторок, передає "Укрінформ".

"Очікування такі. Якщо не зміняться суттєво якісь обставини, ми прогнозуємо це, грунтуючись на сьогоднішніх цифрах, які ми маємо. Зараз в середньому розгляд однієї поправки займає 3 хвилини.

Якщо кількість поправок розділити на 3 хвилини і відняти від цієї цифри всі перерви і т.д., то це десь – 2,5-3 місяці роботи парламенту", – підкреслив Арахамія.

За його словами, тисячі поправок, на яких наполягають члени фракцій "Опозиційна платформа – за життя" та "Батьківщина", – блокування роботи парламенту.

"Я буду особисто наполягати на тому, щоб зібрати глав фракцій і з ними поспілкуватися – яким чином вони будуть дивитися в очі своїм виборцям, які будуть говорити, що вони заблокували парламент. Навіщо?", – додав голова фракції "Слуга народу".

Він зазначив, що додаткові пленарні дні Верховної Ради – один з інструментів для прискорення розгляду поправок.

"Додаткові пленарні дні – один з інструментів, які можуть прискорити. Ми ще не вирішили, тому що думаємо, що тоді буде нова серія маніпуляцій щодо того, що ми прискорюємо процес штучним чином і так далі", – сказав Арахамія.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: