fbpx
Сьогодні
20:27 17 Лют 2020

У "Слузі народу" анонсували створення нового урядового органу з питань розвитку промисловості

Фото Reuters

Голова парламентського комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха повідомив очікує від уряду створення нової посади або окремого органу, який займатиметься розвитком промисловості.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Наталуха повідомив, що міністр економіки підписав необхідні нормативні акти щодо запуску Експортно-кредитного агентства.

"Найближчим часом ми очікуємо, що буде сформована відповідна конкурсна комісія, а також розпочата дискусія про необхідність створення окремого органу або призначення окремої посади, яка відповідатиме за промисловість", – заявив голова комітету на погоджувальній нараді в понеділок.

За його словами, цю пропозицію та кандидатів обговорюють.

У свою чергу голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев зазначив, що його комітет закінчує розгляд законопроекту про легалізацію грального бізнесу та податкову амністію.

"На виході у нас гральний бізнес, законопроект про ринки капіталу. Там податкова амністія. Також до другого читання готуються мікрокредитування і нова редакція фінансового лізингу", – сказав Гетманцев.

Раніше  Милованов перерахував топ-4 найуспішніших сектора української економіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: