fbpx
Сьогодні
18:53 14 Січ 2020

Президент МАУ розповів про комунікації з владою під час розслідування трагедії в Ірані

Фото Reuters

Президент МАУ Євген Дихне розповів про те, як проходила комунікація з владою під час розслідування трагедії авіакатастрофи українського дітака в Ірані.

Про це він розповів в інтерв'ю lb.ua.

"Зараз важко в точності відтворити події. Я почав безпосередньо контактувати з Олексієм Даниловим (глава РНБО) і Вадимом Пристайко (глава МЗС). Це були мої основні контакти. Потім вони дали для комунікації з різних питань юристів. На певному етапі на контакті з'явився Кирило Тимошенко з Офісу президента. З'явилося узгодження спільних дій з Офісом президента", – розповів він.

В основному, це (комунікація – ред.) стосувалося збору комісії (яка вирушила від України до Ірану для надання допомоги в пошуковій операції та розслідування причин катастрофи – ред.), хто з фахівців повинен в неї увійти.

"Ми багато радилися, як все правильно робити, піднімали кожен свою інформацію і обговорювали", – підкреслив президент МАУ.

Раніше Рада схвалила заяву про відповідальність Ірану за збиття літака МАУ.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що Україна вимагатиме компенсацій.

Раніше у мережі виклали відео трагедії.

У цій катастрофі світ втратив 176 людей: 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Усвідомити це важко і боляче. Саме тому ділимося з вами тим, де шукати підтримки у важкий час, і як підтримати тих, по кому вдарила трагедія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: