fbpx
Сьогодні
11:50 29 Гру 2019

Гончарук закликав мерів міст оперативно переглянути тарифи на опалення

Фото kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук закликав мерів міст оперативно переглянути тарифи на опалення. 

"Ще більше міст приєдналися до перегляду тарифів на тепло — сума в платіжках буде меншою до 30%! … Проте ще не всюди місцева влада переглянула тарифи. Закликаю очільника кожного міста оперативно здійснити все необхідне — ціна на тепло для людей має знизитися вже з першого місяця 2020-го року!", – зазначив прем'єр у своєму Telegram.

За словами Гончарука, низка міст вже переглянула тарифи на тепло, зокрема Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Біла Церква, Буча, Обухів, Херсон, Кропивницький, Черкаси, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці, Чернігів та Київ.

Новини за темою: Уряд дозволив знизити тарифи на опалення. Тобто уряд визнає, що вони були завищені?
Нагадаємо, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що Кабінет міністрів вніс зміни до постанови, які регулюють правила надання послуг опалення та правила постачання теплової енергії. Завдяки цим змінам суми в платіжках за послуги теплопостачальних підприємств будуть залежати від ринкової ціни на газ.

Раніше президент України доручив Кабміну знизити тариф на опалення в платіжках за грудень.

Учора мер Києва Віталій Кличко заявив, що у січні кияни отримають платіжки з меншими рахунками на оплату за тепло, приблизно на 22-23%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: