fbpx
Сьогодні
08:33 28 Гру 2019

Бойовики на Донбасі 9 разів обстріляли українські позиції: поранений військовий

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Невельського, двічі неподалік Мар'їнки — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, двічі біля Пісків — з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ терористи обстріляли українських військових зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету поблизу Гладосового, неподалік Луганського — зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету, в районі Новолуганського — з гранатометів різних систем.

За минулу добу внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

З початку поточної доби бойовики з ручного протитанкового гранатомету обстріляли українські позиції неподалік Широкиного.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: