fbpx
Сьогодні
19:44 16 Гру 2019

Гончарук розповів, як працює бета-версія мобільного додатка "Дія"

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, як працює бета-версія мобільного додатка "Дія".

Про це він написав у Facebook.

"Бета-версія мобільного додатка Дія запрацювала! Усього за 5 днів ми отримали 58 тисяч заявок на тестування застосунку", – пише він.

Гончарук зазначив, що для участі необхідно мати водійське посвідчення і техпаспорт, а також пройти ідентифікацію через BankID у додатках Приват24 або MonoBank. Надалі цей список доповнюватиметься.

У процесі верифікації відібрано користувачів, які відповідають цим технічним критеріям. Перші з них уже отримали листи-запрошення з унікальним доступом до застосунку.

Відтепер цифрові документи водія можна використовувати в повсякденному житті.

Співробітники поліції зможуть перевіряти документи за допомогою QR-коду.

У разі їхньої відмови визнавати електронні документи звертайтеся на гарячу лінію поліції: 0-800-50-02-02

"Е-посвідчення і е-техпаспорт — лише перша ластівка у створенні зручних та сучасних державних послуг",- підкреслює Гончарук.

Тестування бета-версії додатку Дія розпочато

Бета-версія мобільного додатка Дія запрацювала! Усього за 5 днів ми отримали 58 тисяч заявок на тестування застосунку.Для участі необхідно мати водійське посвідчення і техпаспорт, а також пройти ідентифікацію через BankID у додатках Приват24 або Monobank. Надалі цей список доповнюватиметься. У процесі верифікації відібрано користувачів, які відповідають цим технічним критеріям. Перші з них уже отримали листи-запрошення з унікальним доступом до застосунку. Відтепер цифрові документи водія можна використовувати в повсякденному житті. Співробітники поліції зможуть перевіряти документи за допомогою QR-коду. У разі їхньої відмови визнавати електронні документи звертайтеся на гарячу лінію поліції: 0-800-50-02-02 Е-посвідчення і е-техпаспорт — лише перша ластівка у створенні зручних та сучасних державних послуг.Mykhailo Fedorov Міністерство цифрової трансформації України Міністерство внутрішніх справ

Posted by Олексій Гончарук on Monday, December 16, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: