fbpx
Сьогодні
11:54 13 Гру 2019

Центр волонтерів "People's Project" запустив 3 важливих спільнокошти: ДЦП, діти з аутизмом та опікові центри

Центр волонтерів "People's Project" запускаємо відразу три дуже важливі проекти. Всі вони про біль, відчай, про надії і радості. Але головне, вони про те, що робить нас людьми – про милосердя.

Про це пише волонтерка People's Project Карина Струк.

Перший проект – адресний. У нас є всього три тижні, щоб зібрати необхідну суму для оплати реабілітації Микити, який хворіє на ДЦП. Він дуже активний і цілеспрямований хлопець, живе в Миколаєві, вивчає кілька мов, освоює Web-дизайн і через день займається в тренажерному залі. Все це стало можливим лише завдяки нелюдським зусиллям його сім'ї, лікарів і людей, які їм допомагали фінансово.

Починалося все з того, що Микита міг тільки на колінах стояти або сидіти в колясці. Зараз він може ходити з паличками, але навіть підтримку цього стану вимагає довічної терапії та лікування. У Микити є мрія: вступити до університету і піти на пари своїми ногами, без паличок. І це цілком можливо, якщо ми з вами допоможемо йому і зберемо 105 тисяч гривень.

Всі подробиці за посиланням: https://www.peoplesproject.com/vryatuvati-mikitu/

Врятувати Микиту ДЦП

Другий – "Проект А". Кілька моїх друзів і знайомих виховують крутих малюків. З аутизмом. Часто їм буває куди складніше, ніж іншим батькам, впоратися зі своїми чадами. Для мене це просто люди зі сталевим терпінням і величезним серцем. У "Проект А" ми збираємо кошти для створення спеціальних навчальних роликів, які допоможуть діткам з аутизмом опанувати базовими навичками. Над авторською методикою працювали авторитетні фахівці, ролики будуть створені в максимально доступній для дітей формі.

Почитати докладніше і допомогти можна за посиланням: https://www.peoplesproject.com/proekt-a/

Проект А - аутизм

Третій – "Операція "Опік". Найбільший. Нещодавно в Черкасах сталася біда. В міську лікарню потрапила дівчинка з дуже важкими опіками. Її просто з того світла дістали. Саме цей випадок оголив весь плачевний стан наших опікових відділеннях, особливо регіональних. Відразу після малятка лікарям цього ж відділення довелося рятувати ще кількох "важких". І ми ж розуміємо, що це не зупинити. Ну не станеться дива, щоб ми зараз могли сподіватися на державу в цьому питанні. Список необхідних препаратів і матеріалів – колосальний. Але там діти без шкіри лежать, їх потрібно рятувати.

Всі подробиці за посиланням: https://www.peoplesproject.com/operaciya-opik/

Операція

"Як і завжди, у нас повністю відкриті звіти в режимі онлайн. Під описом проекту, який ви виберете, є вкладка звітності, де можете відстежувати всі платежі і їх рух. Давайте будемо милосерднішими. І тоді наш світ точно стане краще. Хоча б для кого-то", – зазначила волонтер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: