fbpx
Сьогодні
16:17 10 Гру 2019

Українські військові відвідали Школу сержантів Сухопутних Військ у Польщі

1-5 грудня, 13 представників делегації центрів підготовки сержантського складу та військових коледжів Збройних Сил України, представників J1 та J7 Генерального штабу ЗС України здійснили робочий візит до Школи сержантів Сухопутних Військ Війська Польського в місті Познань, Республіки Польща.

У ході візиту українська делегація та польські колеги мали можливість поділитися досвідом підготовки сержантського складу, організації функціонування шкіл підготовки сержантського складу.

Робота проводилась на базі Школи сержантів Сухопутних Військ Війська Польського в місті Познань. До складу делегації Збройних Сил України ввійшли представники центрів підготовки сержантського складу та військових коледжів Збройних Сил України, представників J1 та J7 Генерального штабу ЗС України. Організатором заходу з української сторони виступило Управління по роботі з сержантським складом Збройних Сил України.

Візит був спрямований на вивчення принципів та процедур функціонування Школи сержантів Сухопутних Військ ЗС Республіки Польща. Українські учасники ознайомилися з організацією навчально-виховного процесу, порядком створення та розробки основних змістовних пунктів для курсів підготовки сержантів, принципами роботи інструкторів та оцінюванням ефективності їхньої роботи, порядком відбору кандидатів на навчання та оцінювання курсантів під час навчання, взаємозв'язком школи та військових частин та взаємодія з J-1 та J-7 (TRADOC).

Цей візит став логічним продовженням та результатом нещодавнього візиту заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва та черговим заходом розвитку професійного сержантського складу за підтримки програми НАТО «Удосконалення військової освіти» (NATO DEEP — Defence Education Enhancement Program).

Управління по роботі з сержантським складом Збройних Сил України висловлює вдячність за реалізацію заходу головному сержанту Війська Польського та команді NATO DEEP Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: