fbpx
Сьогодні
16:31 02 Гру 2019

Зеленський зі спортзалу розповів про зниження тарифів та нормандську зустріч: відеозвернення

Президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців, яке раніше пообіцяв зробити щотижневим.

Цього разу самоінтерв'ю він зняв під час тренування у спортзалі.

Глава держави підбив підсумки минулого тижня та поділився планами на наступний. А також зробив важливе звернення напередодні зустрічі у "нормандському форматі". Ролик із циклу інтерв'ю "Відверто з президентом" він опублікував у понеділок, 2 грудня.

Зеленський повідомив що знайдено рішення, яке дозволить знизити тарифи на опалення майже вдвічі наступної зими.

"Уряд ухвалив програму "Гарантована ціна на газ". Ціна ще зменшилася на 7%. Працюємо над тим, щоби зниження було ще більшим. Потім у нас була зустріч з урядом на Банковій з приводу тарифів. Ми працюємо, щоб цієї зими було зниження, були зменшені платіжки з опалення.

Також знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи на тепло майже на половину. Це буде дійсно окрема програма. Ми готуємо цю інформацію. Готуємо етапи, що буде зроблено, які кошти будуть виділені. Це точно буде не за ваші кошти", – сказав він.

Нагадаємо, 25 листопада Зеленський записав перший щотижневий відеозвіт. Це – новий формат, у якому  він розповідатиме про робочі успіхи, перемоги, плани й невдачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: