fbpx
Сьогодні
18:05 02 Гру 2019

В одному з ресторанів Києва сталася стрілянина, є поранені

У понеділок, 2 грудня, у Києві в ресторані на вулиці Антоновича відвідувачі відкрили вогонь, після чого зловмисники втекли з місця інциденту.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"У Києві поліцейські встановлюють обставини конфлікту зі стріляниною в ресторані, в результаті інциденту чоловік отримав тілесні ушкодження, йому на місці надають медичну допомогу", – сказано в повідомленні.

Як відзначають в поліції, між кількома особами та 29-річним чоловіком виник конфлікт, який переріс у бійку. Згодом один з учасників інциденту здійснив кілька пострілів у стелю ресторану, а після всі нападники зникли на іномарці.

"В даний час проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження осіб, причетних до злочину та їх затримання. Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", – сказав начальник Голосіївського управління поліції.

Також видання "Інформатор" повідомляє, що правопорушники втекли на автомобілях Mazda 6 сірого кольору і Kia Ceed чорного кольору.

Нагадаємо, в Києві увечері 1 грудня невідомі обстріляли автомобіль Range Rover депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. В результаті замаху від поранення в голову загинув 3-річний син депутата Олександр. Малюк був хрещенником Ірини Білик.

В'ячеслав Соболєв кілька років перебуває в жорсткому конфлікті з впливовим "донецьким" суддею. Йому і його родині надходили погрози, в тому числі фізичної розправи.

Раніше повідомлялося, що автомобіль, в якому застрелили дитину, належить фігуранту справи про фінансування "ДНР".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: