fbpx
Сьогодні
08:56 01 Гру 2019

Активіст, який кинув яйцем в Януковича, став заступником голови Івано-Франківської ОДА

Активіст Дмитро Романюк, який в 2004 році, будучи студентом, кинув яйцем в Віктора Януковича, призначений заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Про це в Фейсбуці повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Міністр назвав Романюка "дуже світлим, розумним і принциповим".

"Герой дня. Пам'ятаєте відео, коли кинули яйце в Януковича? Людина, яка ризикнув таке зробити, – це він, нині заступник голови ОДА в Івано-Франківській області. Дуже світлий, розумний і принциповий. Упевнений, що будемо про нього чути, як про ефективного менеджера, значно більше", – написав Криклій.

23 вересня 2004 року в Івано-Франківську тоді ще 17-річний студент-економіст Дмитро Романюк кинув яйцем в політика. Янукович не витримав "удару" і впав.

Його противники відразу підняли його на сміх, а прихильники пояснювали, що в лідера Партії регіонів кинули "важким предметом".

Через десять років, в 2014 році, Романюк був кандидатом в народні депутати по виборчому округу №83, але перед виборами зняв свою кандидатуру.

У серпні 2015 Романюк, який працював викладачем Прикарпатського університету, очолив департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: