fbpx
Сьогодні
12:01 28 Лис 2019

У Києві обікрали офіс Спілки журналістів

У Києві вночі 28 листопада невідомі пограбували офіс Національної спілки журналістів України, повідомив глава НСЖУ Сергій Томіленко.

"Пограбували Спілку журналістів на Хрещатику… Сьогодні вночі невідомі проникли в мій службовий кабінет і приймальню і здійснили пограбування. Офісний сейф понівечено. У ньому зберігалися деякі службові документи та мої власні кошти… Частина службових документів лежить на підлозі, частина вивернута на стіл, шухляди розкриті", – написав Томіленко на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що факт проникнення встановили вранці співробітники офісу НСЖУ. "МВС і поліція поінформовані, оперативно вже проводяться слідчі дії", – зазначено в повідомленні.

Водночас грабіжники не забрали ноутбук директора. На момент скоєння злочину Томіленко перебував у відрядженні в Запоріжжі.

У свою чергу відділ комунікації поліції Києва повідомив, що правоохоронці розшукують осіб, причетних до пограбування офісу НСЖУ.

"Попередньо встановлено, що невідомі потрапили в приміщення через балкон і шляхом злому сейфу викрали звідти гроші. Наразі правоохоронці здійснюють огляд місця подій, опитують працівників спілки, переглядають записи з камери відеоспостереження", – зазначено в повідомленні.

Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі. Сума збитків та обставини події з'ясовуються.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: