fbpx
Сьогодні
11:05 26 Лис 2019

Юристи Приватбанку зверталися до адвоката Трампа Джуліані

Юристи Приватбанку зверталися за допомогою до адвоката Трампа Руді Джуліані, але сторони не дійшли згоди.

Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що Джуліані пропонували взяти участь у цивільному процесі проти колишнього власника банку Ігоря Коломойського.

"Вони (юристи) хотіли знати, чи зможе Джуліані, який критикував в Twitter цю людину (Ігоря Коломойського), допомогти в їх цивільному процесі", – йдеться у матеріалі.

За інформацією видання, юристи Приватбанку вирішили зустрітися з Джуліані, щоб з'ясувати, чи є у нього інформація, що стосується Коломойського.

"З серпня Джуліані двічі зустрічався з представниками банку в адвокатській конторі Quinn Emanuel в Нью-Йорку, проте в результаті сторони не дійшли згоди.

Під час цих зустрічей Джуліані прокоментував звіт фірми Kroll (займається корпоративними розслідуваннями) по Приватбанку. За словами адвоката Трампа, в цьому звіті викладені "проблемні дії кількох українських олігархів, включаючи Коломойського", – йдеться у статті.

Водночас у Приватбанку відповіли агентству, що "ні в якому вигляді" не розглядали можливість залучення до процесу Руді Джуліані. У Quinn Emanuel ніяк не прокоментували Bloomberg питання про зустріч Джуліані з юристами Приватбанку.

Раніше повідомлялося, що нью-йоркський адвокат Марк Касовіц, який багато років працював на Дональда Трампа, підписав угоду про захист американських ділових партнерів Ігоря Коломойського. Касовіц представлятиме інтереси співвідповідачів Коломойського за цивільним позовом у Сполучених Штатах.

Справа стосується викрадення мільярдів доларів з українського "Приватбанку" і придбання за них офісних будівель і бізнесу в США.

Відзначається, що Коломойський перебуває під слідством ФБР і Федеральної прокуратури США.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: