fbpx
Сьогодні
17:05 26 Лис 2019

"ЄС" звинуватила ОП у втручанні в роботу правоохоронців та ініціює створення у Раді ТСК

Фото Reuters

Співголова фракції "ЄС" у парламенті Артур Герасимов заявив про вимогу створення Тимчасової слідчої комісії із розслідування фактів незаконного втручання Офісу президента в роботу правоохоронних органів.

Про це він заявив на брифінгу передає Еспресо.

"Європейська солідарність вимагає створення у Верховній Раді ТСК із розслідування фактів незаконного втручання Офісу президента в роботу правоохоронних органів. Відповідні листи були офіційно розіслані керівництву всіх фракцій, груп, а також позафракційним депутатам", – заявив Герасимов

На його думку, розмови Офісу президента Зеленського з Трубою, означає, що саме він є замовником політичних переслідувань.

"Правоохоронні органи за вказівкою Портнова та керівника Офісу Зеленського організовують політичні переслідування представників опозиції, перш за все, команди Петра Порошенка. Тільки так можна пояснити напади влади та кримінальну справу проти народної депутатки з "ЄС" Софії Федини. У цивілізованому світі таку кримінальну справу називають політичним переслідуванням та вибірковим правосуддям", – сказав співголова фракції.

Він сказав, що "ЄС" вимагає від влади та правоохоронних органів припинити політичні переслідування опозиції і почати виконувати свої прямі обов'язки щодо захисту прав і свобод громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: