fbpx
Сьогодні
17:12 24 Лис 2019

Urban Space 500 запускає першу грантову урбан-програму: як долучитись

Urban Space 500 запускає першу ґрантову програму для підтримки міських проєктів.

Ціллю програми є підтримка ініціатив, які ставлять на меті сталий розвиток міста та покращують якість життя в Києві, а також залучають місцеву громаду до активної участі у міському житті.

В рамках першої ґрантової хвилі Urban Space 500 планує підтримати декілька проєктів із сумами ґрантів до 40-50 тисяч гривень.

Бюджет поданих заявок може досягати 100 тисяч гривень.

Набір проєктних заявок триватиме з 15 листопада до 15 грудня, а рішення про надання ґранту буде прийняте співзасновниками 25 січня.

Детальніше про умови ґрантової програми можна дізнатись на сайті.

Для подачі проєкту необхідно заповнити проєктну і бюджетну форми з додатками, записати коротке відео про важливість та цілі ініціативи та надіслати їх на вказану на сайті електронну пошту.

Urban Space 500 планує оголошувати ґрантові хвилі кожного кварталу, спрямовуючи у фонд ґрантів 80% чистого прибутку, тому заклик закладу "Їж, Пий, Інвестуй!" має буквальне значення.

"Ґрантова програма Urban Space 500 – це яскравий приклад того, як можна бути суспільним інвестором, меценатом свого міста у легкий і, скажімо, смачний спосіб, – зазначив Василь Кундрик, член Ґрантової комісії та один із засновників ресторану. – Ми – це таке собі перехрестя гедонізму і урбанізму. Сподіваємось, що запуск програми ще більше надихне киян долучатись до змін свого міста на краще".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: