fbpx
Сьогодні
08:52 18 Лис 2019

Нафтогаз заявив про критичну ситуацію з опаленням, електрикою і водопостачанням в Новому Роздолі

"Нафтогаз України" заявляє про критичну ситуацію в місті Новий Роздол на Львівщині, де відсутнє опалення, кілька районів міста залишилися без електрики, також під загрозою знаходиться постачання води в один із районів населеного пункту.

"Ситуація на підприємстві і в місті критична. Люди досі без опалення, через надмірне навантаження на мережі електрики позбавлено багато районів. Під загрозою постачання води в один із районів міста", – йдеться в повідомленні на сторінці компанії.

"Нафтогаз України" запросив працівників Новороздольської ТЕЦ, а також працівників, які звільнилися через невиплату заробітної плати попереднім керівником із травня 2019 року, на зустріч 18 листопада, о 9:00, в приміщенні ТЕЦ.

"На зустрічі від Нафтогазу будуть радник першого заступника голови правління Нафтогазу Едуард Борисович Кругляк і керівник з технічного та технологічного забезпечення запуску ТЕЦ Володимир Григорович Пісний. Зараз ми працюємо не тільки над тим, щоб максимально швидко перевірити технічний стан інфраструктури і запустити ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська, а й над тим, щоб повернути фахівців".

Також наголошується, що поліція охорони отримала інструкцію забезпечити доступ на цю зустріч запрошених працівників.

"Ми розуміємо, що отримали в спадок від "Гарант Енерго М" не просто складний актив, а клубок проблем. Вдячні працівникам ТЕЦ, місцевим активістам, журналістам, депутатам, представникам міської влади, ЛОДА та прем'єр-міністру за бажання і готовність разом цю ситуацію довести до пуття", – подякували в компанії.

Раніше, Гончарук передасть проблемні ТЕЦ Дубневичів в управління "Нафтогазу".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: