fbpx
Сьогодні
20:56 10 Лис 2019

На Житомирщині на полюванні загинув адвокат підозрюваного у справі Вороненкова

У Житомирській області від вогнепального поранення під час конфлікту з єгерями на полюванні загинув адвокат Святослав Пархоменко, який захищав інтереси підозрюваного в організації вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Олександра Лося.

Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській обл.

Пархоменко був главою громадської організації "Радомишльські мисливці".

"Під час полювання виник конфлікт між єгерями і мисливцями. Внаслідок смертельне вогнепальне поранення отримав директор громадської організації "Радомишльські мисливці", ще одного чоловіка з тяжким пораненням госпіталізовано", – йдеться у повідомленні.

Також тяжке поранення дістав 52-річний житель Київської області.

"Інші учасники конфлікту доставлені до поліції для встановлення всіх причин і обставин події. Усі вони жителі Радомишльського та Коростишівського районів віком від 17 до 55 років", – зазначили в поліції.

Попередня кваліфікація події – ст. 15 (Замах на злочин), ст.115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, під час перестрілки у Шевченківському районі Харкові був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

За даними харківських ЗМІ, Борох був "правою рукою" Георгія Ісакова. У 2016 році він разом з двома співучасниками був засуджений у Харкові до п'яти років позбавлення волі за викрадення людини та вимагання, але вийшов з в'язниці через перерахунок строку тримання під вартою за "законом Савченко".

Влітку 2017 року поліція затримала Володимира Бороха разом з ще одним харків'янином Олександром Лосем. Останнього підозрюють у пособництві у вбивстві Дениса Вороненкова – в організованій групі він нібито виконував роль водія і вів стеження за жертвою. Адвокат Лося Святослав Пархоменко в розмові з "Ґратами" стверджував, що загиблий Борох був у курсі подробиць організації замаху і повинен був свідчити у суді.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: