fbpx
Сьогодні
11:45 29 Жов 2019

"Україна – Apple, що починає свій шлях у гаражі": Зеленський у Маріуполі

Фото ОПУ

"Це перший і найбільший форум такого рівня на сході України. Тут присутні представники міжнародних організацій, топових українських та іноземних компаній, успішний малий і середній бізнес, провідні політики, місцева влада з усієї України. Welcome to Mariupol!"

Президент України Володимир Зеленський відкрив Міжнародний інвестиційний форум RE: THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі.

"Зневіра або знищує остаточно, або робить сильнішим. Сьогодні Україна стоїть на цьому роздоріжжі. Ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі. Ленс Армстронг, якому поставили страшний діагноз. Але ми знаємо, що на зміну найтемнішій ночі неодмінно прийде світанок", – заявив він.

"Мир неможливий без стабільного економічного зростання. 5-7% щороку – це амбітне завдання, для його вирішення потрібні масштабні інвестиції. Цей форум стане відправною точкою процесу. Присутні на форумі та всі небайдужі можуть стати учасниками відновлення Донбасу. Ми створимо рівні та єдині правила гри для всіх. Для подолання корупції реформуємо правоохоронні органи, проведемо не «фасадну», а справжню судову реформу. Приватизація, дерегуляція, держава у смартфоні – всі ці ініціативи дозволять бізнесу розвиватися на повну", – наголосив Зеленський.

Зеленський Маріуполь

Фото ОПУ

Також Зеленський додав, що його мета полягає в тому, щоб в підручниках по всьому світу, нарівні з кейсами Японії, Південної Кореї і Сінгапуру, з'явилася Україна.

Крім цього, президент порадив потенційним інвесторам "не упустити можливість" вкласти гроші в Україну, привівши в приклад бізнесменів, які спершу не повірили в потенціал Google і WhatsApp.

"Не проспіть Україну", – додав Зеленський.

Участь Президента України Володимира Зеленського у роботі Інвестиційного форуму «RE:THINK. Invest in Ukraine».

Участь Президента України Володимира Зеленського у роботі Інвестиційного форуму «RE:THINK. Invest in Ukraine».

Posted by Офіс Президента України on Tuesday, October 29, 2019

 

Планується, що форум стане першою спільною ініціативою президента, прем'єр-міністра та уряду України для об'єднання зусиль для розкриття інвестиційного потенціалу України.

Крім того, на заході будуть представлені інфраструктурні та інвестиційні проєкти в аргосфері та промисловості, новітні технологічні та інноваційні проєкти.

Раніше повідомлялося, що Зеленський перевірив нову дорогу Запоріжжя-Маріуполь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: