fbpx
Сьогодні
11:20 29 Жов 2019

Богдан про Авакова: Ми дали йому карт-бланш нової каденції

Фото Reuters

За словами Богдана, Аваков – професійна людина, яка забезпечила чесні вибори. Глава МВС Арсен Аваков працював на досягнення результату – законного, справедливого, і він забезпечив цей результат.

Про це заявив керівник Офіса президента Андрій Богдан в інтерв'ю УП.

"Можливо, це був би правильний політичний хід – поміняти абсолютно всіх і змінити Авакова, і це би сподобалося суспільству, але це було б нечесно. Він працював на досягнення результату – законного, справедливого, і він забезпечив цей результат. І якщо тобі вигідно зробити якусь річ, але совість тобі не дає це зробити, краще зробити по совісті. Ми дали йому карт-бланш нової каденції, на якій він має завоювати собі симпатію суспільства. Або не завоювати", – розповів він.

"У нашій системі координат Аваков не має точно жодного відношення ні до яких грошових потоків, ні до яких схем, ні до якої ситуації, яка може рухати негатив. От до жодної", – наголосив Богдан.

За його словами, якщо такий випадок десь буде продемонстрований і це буде реалістичний випадок, то реакція президента, парламента, Кабінета міністрів буде негайна.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: