fbpx
Сьогодні
16:56 10 Жов 2019

Ми повинні зробити все, щоб жодну копійку не сплатили колишнім власникам,- Зеленський про Приват

Президент Володимир Зеленський уточнив свою позицію щодо захисту інтересів України у справі про націоналізацію ПриватБанку. Зеленський зазначив, що його завдання — зробити так, щоб з державного бюджету не було витрачено жодної копійки.

Про це Зеленський сказав під час прес-марафону у Kyiv Food Market.

«Я захищаю суспільство України, захищаю інтереси України. Україна повинна зробити все, щоб жодна копійка не пішла з бюджету… Дуже складно захищати Україну, поки не перезавантажені суди. Ми повинні зробити все, щоб жодна у копійку не сплатили колишнім власникам», — повідомив Зеленський.

Президент зазначив, що готовий піти на переговори з колишніми власниками банку, олігархами Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим, щодо судів про націоналізацію банку, якщо це буде потрібно.

«Угода може бути, якщо ми чуємо від одного з джерел, що є якась слабкість у нас у тій чи іншій справі, то треба розмовляти. Треба говорити, щоб держава не несла жодних збитків, треба сісти з ним і сказати: «Дивись, так не буде, грошей не має, ніхто нічого не поверне, давай врегульовувати», — повідомив Зеленський.

Раніше повідомлялося, що в питаннях ПриватБанку Зеленський захищатиме тільки інтереси нашої країни.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: