fbpx
Сьогодні
11:08 10 Жов 2019

"Два дні - одна людина": Зеленський підкреслив важливість "нормандського формату"

Фото ОПУ

Стартував прес-марафон із Президентом України Володимиром Зеленським, на якому він відповідає на питання журналістів, групи яких змінюються кожні півгодини.

Президент підкреслив, що "нормандський формат" є надзвичайно важливим як для української сторони, так і для інших країн, що беруть участь у цьому процесі. Він зазначив, що вчора також говорив з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель стосовно узгодження нової дати зустрічі у даному форматі. Проте на запитання журналістів щодо більш конкретної дати, сказав, що поки не може точно назвати дату, бо це питання наразі узгоджується.

За словами президента, у нього  вже є декілька варіантів дат, проте все ще треба узгодити. "Для мене важливим є кожен день…Дивимось на статистику: сьогодні, ось, нікого, але взагалі на два дні ми втрачаємо одну людину. Веду таку табличку навіть, можу показати. Тому кожен день – важливий", – підкреслив він.

Відповідаючи на запитання, що б він заявив людям, які живуть у Донецьку і Луганську і бояться повернення українців туди, Зеленський зазначив:"Я хочу нагадати, якого Зеленського обирало суспільство, – Президента, який закінчить війну. Саме таким я і залишаюсь, і я завжди буду залишатись такою людиною. Головна моя мета і це моя головна лінія, моя особиста лінія, і я думаю, що саме це моя місія".

Дивіться трансляцію онлайн:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: