fbpx
Сьогодні
10:31 06 Жов 2019

Зеленський привітав вчителів з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав викладачів з Днем вчителя.

Відповідне повідомлення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Вітаю всіх освітян України з Днем Вчителя! Я свідомо пишу "Вчитель" з великої літери – в знак безмежної поваги до вашої роботи.

Щодня ви даруєте своїм учням найцінніший скарб – знання! Щодня сієте у свідомості вихованців зерна людяності, ввічливості, доброти і мудрості. Плоди цієї копіткої роботи не з'являться швидко, для цього потрібні роки. Тому кожен день ви наполегливо і самовіддано, не заради нагород чи слави робите свою складну справу", – написав глава країни.

Також у своєму привітанні Володимир Зеленський підкреслив важливість працівників сфери освіти для України.

"Працівники дитячих садочків, шкіл, ліцеїв і гімназій, установ професійно-технічної та вищої освіти – на всіх вас покладено відповідальну місію: виховання нових поколінь. Саме тому ваша професія повинна стати для держави стратегічною. І кожен з вас повинен відчути це не тільки на словах. Бажаю вам міцного здоров'я, натхнення і учнів, якими ви будете пишатися!", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що традиційно свято педагогів в нашій країні не має фіксованої дати і щороку відзначається в першу неділю жовтня. Так що День вчителя в Україні в 2019 році відзначають 6 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: