fbpx
Сьогодні
20:48 05 Жов 2019

Найкращою вчителькою України стала викладачка з Мелітополя

За версією Global Teacher Prize Ukraine найкращою вчителькою країни у 2019 році стала Наталя Кідалова з Мелітополя.

Про це пише «Освіторія».

Наталя Кідалова викладає англійську мову та українську мову і літературу в Мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23. Її педагогічний стаж — 23 роки.

«Ще 15 років тому впроваджувала в школі новаторські методи навчання і наважувалась креативно викладати українську літературу. На її уроках замість того, щоб зазубрювати поезії Шевченка, учні могли читати реп», — зазначили у виданні.

Переможниця отримає 250 тисяч гривень, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та один рік безкоштовного навчання від «Освіторії».

Організатори зазначають, що цьогоріч на участь у конкурсі подали близько 3 тисяч заявок.

У 2018 році переможцем став учитель інформатики Олександр Жук із Запоріжжя, а у 2017 році — учитель фізики Паул Пшенічка з Чернівців.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін.

Global Teacher Prize заснований у 2014 році арабським мільярдером Санні Варкі. Конкурс відбувається у світі вчетверте, в Україні — вдруге. Організатор — громадська спілка «Освіторія».

Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: