fbpx
Сьогодні
12:54 22 Вер 2019

Українська реперка Alyona Alyona отримала у Берліні міжнародну музичну премію Anchor

Українська реперка Alyona Alyona обійшла п'ятьох конкурентів з Європи та Китаю і отримала в Німеччині міжнародну нагороду Anchor award, яку щорічно присуджують найбільш багатообіцяючому новому артистові

Повідомлення про перемогу Альони оприлюднено на офіційній Facebook-сторінці нагороди.

Організатори премії Anchor зазначали, що в своїх піснях alyona alyona розповідає про жінок, які перебувають поза звичайних кліше про красу.

Alyona Alyona

Реперку відзначили за "масивний, динамічний драйв, поставлений на темні, качаючі ритми" і за популярність, якої вона всього за рік з початку кар'єри домоглася в світі.

Окрім українки на музичну премію претендували британська R&B-співачка Celeste, її співвітчизники інді-рокери Drahla, інді та соул-дует з Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

Довідка

Alyona Alyona, яка тоді працювала вихователькою в дитячому садку у селищі Баришівка, що на Київщині, заявила про себе у жовтні 2018 року кліпом на трек "Рибки".

12 листопада був опублікований чорно-білий кліп "Голови", який зібрав мільйон переглядів всього за місяць.

Навесні реперка випустила свій дебютний альбом "Пушка".

У травні вона увійшла до списку 15 найкращих нових виконавців Європи за версією видання The New York Times.

Дівчина співає виключно українською мовою.

Anchor міжнародна музична премія, яка вручається перспективним молодим талантам. Починаючи з 2016 року, нагородження відбувається щорічно у вересні під час міжнародного фестивалю Reeperbahn Festival в Гамбурзі (Німеччина). Шість номінантів з різних країн світу вибирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: