fbpx
Сьогодні
21:49 19 Вер 2019

Новий міністр оборони заявив, що ніколи не бачив Коломойського

Фото Reuters

Міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив, що інформація про те, що до його призначенням на посаду причетний олігарх Ігор Коломойський не відповідає дійсності.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Я ніколи не бачив цієї людини. Ніколи з ним не спілкувався. Ані вживу, ані телефоном, ані ще якимось іншим способом. Тому це просто вигадки. Єдине, що вони базуються на тому, що мій батько працює в Укрнафті. Це правда, він дійсно працює в Укрнафті, у спостережній раді, — сказав він.

За словами міністра, його батько — геолог і голова Спілки геологів України «вже років 15 або 20».

«Його запрошували радником у різні структури колись. Він один із найвідоміших геологів в Україні. Оскільки "Укрнафта" є нафтогазовою структурою, то його запросили. Але немає жодної… Це не пов'язано з призначенням чи ніяким іншим чином», — зазначив Загороднюк.

Глава відомства додав, що на посаду його рекомендував глава фракції Слуга народу Давид Арахамія, а під час зустрічі з президентом він розповів, яким бачить «розвиток ЗСУ, Міноборони і взагалі стратегію оборони держави».

«Із президентом Зеленським мене познайомив Давид Арахамія. Він підбирав різні кандидатури на різні посади. Не підбирав, а рекомендував. І він запропонував зустрітися. Тоді це ще був, наскільки я знаю, великий список. Там десь інтерв'ювали 30 осіб, може, навіть більше. І він запропонував зустрітися. Коли я зустрівся перший раз, я сказав, що я не знаю, чи він зупиниться в своєму виборі на мені, але я хотів просто розказати, яким чином я бачу розвиток ЗСУ. Тому що у нас було багато напрацювань, коли ми працювали з командою реформ», — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: