fbpx
Сьогодні
14:42 18 Вер 2019

Порошенко заявив, що Портнов погрожував Гонтаревій

Фото twitter.com/poroshenko

Лідер партії Європейська солідарність Петро Порошенко заявив, що колишній заступник керівника Адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов погрожував ексголові Нацбанку Валерії Гонтаревій.

Про це він розповів у середу, 18 вересня, у кулуарах Верховної Ради, коментуючи підпал її будинку у Гореничах Київської області у ніч на 17 вересня, передає НВ.

«Пан Портнов переповнений помстою та реваншем, сам неодноразово зі своєю камарільєю (група інтриганів, які заправляють державними справами в особистих інтересах — ред.) погрожував пані Гонтаревій», — розповів колишній президент.

При цьому атаку на будинок ексголови НБУ він назвав «жахливою».

«Це жахливий злочин. Я повністю поділяю позицію Гонтаревої, що до цього безпосередньо причетні зацікавлені люди у справі ПриватБанку», — зазначив Порошенко.

За його словами, через подібні випадки Україна несе серйозні репутаційні втрати, як на міжнародній арені, так і у фінансово-банківській сфері.

«Це точно зараз нам не потрібно під час початку роботи місії МВФ в Україні… Влада повинна пройти випробування на те, щоб у нас у країні не повертався бандитизм середини 90-х. Інакше атмосфера безкарності посприяє продовженню цього хаосу», — наголосив лідер Євросолідарності.

Він також додав, що його партія ініціюватиме створення Тимчасової слідчої комісії у Раді у зв'язку з підпалом будинку Гонтаревої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: