fbpx
Сьогодні
11:28 16 Вер 2019

Богдан: Порошенку було вигідно утримувати бранців у Росії

Фото Reuters

Глава Офісу Президента Андрій Богдан переконаний: обмін відбувся, бо у команди Зеленського була політична воля. Натомість, команда Порошенка "сиділа на ста тисячах якихось розтяжок".

Таку думку він висловив в інтерв'ю BBC.

За словами Богдана, влада доби Порошенка не могла прийняти жодного рішення, бо у них була зовсім інша мотивація і, водночас, вони намагалися балансувати.

"Як відбувалася українська влада за 27 років – це система певних балансів між різними фінансово-політичними групами, кланами, політиками, бандитами, бізнесменами. Не роблячи швидких рішень і дій, балансуючи. Ти стаєш на сто тисяч різних розтяжок, які не дають тобі можливості прийняти будь-яке рішення. Чому вони цього не зробили? Я навіть не знаю відповіді.

Наскільки я розумію, вони не могли прийняти якихось принципових рішень, чи не було в них контакту, чи не довіряли їм, чи не займалися, чи нецікаво", – міркує Богдан.

Крім цього, він має і власну версію того, чому обмін не здійснювався у попередні роки.

"Є моє особисте глибоке переконання, воно не має зараз відношення до того, що вважає держава: мені здається, що Петру Олексійовичу було вигідно тримати наших бранців там для того, щоб цим аргументом впливати на думки провідних політиків світу", – висловив своє переконання Богдан.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв'ю Богдан запевнив, що на кінець року може відбутися спроба дестабілізації ситуації в країні.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: