fbpx
Сьогодні
15:45 15 Вер 2019

Імпічмент Коломойському: під Офісом президента планують акцію протесту через зв'язки Зеленського та олігарха

Партія "Демократична Сокира" заявляє, що вони втомилися від того, як "держава стає фоном для самоствердження однієї людини", тому закликають громадян до акції протесту на Банковій.

Заклик до мітингу під стінами Офісу Президента був опублікований у Фейсбуці.

"Нас трішки втомило, що держава стає фоном для самоствердження однієї людини. Особливо якщо стверджувати, що ця людина має потрійне громадянство. Вирішити останнє питання – у межах повноважень президента. Ми, Демократична Сокира, хочему дати Володимиру Зеленському шанс, що він – незалежний державний діяч. Що він – не актор, замовлений олігархом на корпоратив. Що він – президент, а не підставка під попільничку бабусі", – заявляють у партії.

"Президенте України. Гарантуйте Конституцію. Позбавьте громадянина Ізраїля та Кіпру громадянства України! І заодно – впливу на українську політику. Дайте, зрештою, міжнародним судовим та слідчим органам добратися до нього, не вступаючи в конфлікт з українською державою!", – звернулися активісти до Зеленського.

Тож вони закликають усіх небайдужих 20 вересня прийти об 17:00 під Офіс Президента.

Вони також додали, що готові боротися за позбавлення громадянства Коломойського не тільки через громадські акції, а й "іншими засобами".

Раніше олігарх зазначив, що не збирається їхати з України.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: