fbpx
Сьогодні
Відео 16:20 12 Вер 2019

Звільнені українські моряки дали прес-конференцію

Звільнені з російського ув'язнення українські моряки провели прес-конференцію.

Онлайн-трансляцію вела Радіо Свобода.

З журналістами спілкувалися капітан другого рангу Денис Гриценко — командир 1-го дивізіону кораблів охорони рейду морського командування; старший лейтенант Богдан Небилиця — командир малого броньованого артилерійського катера Нікополь; старшина першої статті Олег Мельничук — командир рейдового буксира Яни Капу; матрос Андрій Артеменко — старший комендор малого броньованого артилерійського катера Бердянськ.

Звільнені з російського полону українські моряки заявляють, що в разі потреби готові надати свідчення у справі, яку проти них продовжують розслідувати в Росії.

Про це на пресконференції в Києві 12 вересня заявив Денис Гриценко, командир 1-го дивізіону кораблів охорони рейду морського командування.

«Дійсно на даний час справа у Росії продовжується. Слідство продовжується, але без моряків. Адвокати продовжують там працювати… Якщо буде потрібна наша присутність – будь ласка, ми будемо свідчити. На території Росії нас ніхто не чекає вже, скажемо так. Якщо буде продовження, то воно буде в режимі онлайн», – сказав він.

Раніше президент України Володимир Зеленський зустрівся з українськими військовими моряками, яких утримували в Російській Федерації, та членами їхніх родин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: