fbpx
Сьогодні
11:14 22 Сер 2019

В Україні сьогодні День пам’яті співробітників МВС

Сьогодні, 22 серпня, на столичній Солом'янській площі міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вшанував пам'ять 1671 працівника органів внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Напередодні Дня незалежності України ми віддаємо шану правоохоронцям, які поклали власне життя, захищаючи права й свободи людей. Охоронці держави від військової агресії, відстоювачі незалежності та територіальної цілісності, справжні патріоти, які готові жертвувати своїм життям заради інших, заради країни. З сумом і повагою згадуємо наших з вами колег, чиї імена викарбувані тут, на меморіальних плитах", – сказав Арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ повідомив, що за роки незалежності України під час виконання службових обов'язків загинув 1671 правоохоронець. З початку проведення АТО на сході України загинули 455.

Арсен Авакова

"Сьогодні ми вклоняємося матерям, вдовам, дітям правоохоронців, які віддали життя за справу боротьби зі злочинністю та військовою агресією. Мужність і самовідданість працівників внутрішніх справ: поліцейських, гвардійців, прикордонників, рятувальників назавжди стане прикладом самовідданого служіння своєму народові та зразком справжнього патріотизму. Це приклад для нашої молоді", – сказав міністр внутрішніх справ.

Арсен Аваков наголосив, що професія правоохоронця завжди пов'язана з ризиком, тому її обирають лише сильні духом.

"Держава довірила нам захищати спокій громадян, тому наша сила, енергія, знання і професіональний досвід повинні бути спрямовані саме на це, попри ризики для життя та здоров'я. Така складна, але почесна правоохоронна доля. Вічна пам'ять і слава правоохоронцям, які в критичним момент життя не злякалися, не схибили, не зрадили присягу. Слава їм, слава Україні!", – наголосив міністр.

Нагадаємо, кілька днів тому Аваков зустрівся з Нетаньягу та обговорив міграційну політику.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: