fbpx
Сьогодні
15:55 18 Сер 2019

У "Кварталі" показали пародію на Зеленського та Богдана

В  Одесі у Літньому театрі "Морвокзал" відбулися довгоочікувані зйомки нових випусків проекту "Вечірній Квартал".

Це перший запис популярної програми після інавгурації Володимира Зеленського, тому багато глядачів були у передчутті, чи будуть жартувати учасники колективу над своїм колишнім керівником, а нині президентом країни. Відразу розкриємо інтригу – будуть! Причому деколи досить гостро і не тільки про сам Володимирі, а й про його оточення.

Квартал 95

Відкривав шоу традиційний політичний номер, на цей раз на тему новосілля у новому офісі Президента. За сюжетом в кабінет до Зеленського по черзі заходили Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко і намагалися домовитися про співпрацю, вручаючи різні презенти. Як і припускали деякі ЗМІ, роль Володимира у «Кварталі» тепер виконуватиме Юрій Великий, учасник дуету "Брати Шумахери". До слова, вперше в нових випусках хлопці "пройдуться" по керівнику Офісу Президента Андрію Богдану. В одному номері "квартальники" порівняють його з "суфлером, якому вухо Зеленського саме одного разу може сказати "відвали", а в іншому, музичному – представлять від його імені романтичне зізнання президенту на мотив хіта Леоніда Агутіна "Я буду завжди з тобою".

Квартал 95

Політичним темам в цей раз дійсно було присвячено багато номерів. Причому жартували учасники "Кварталу", як і раніше, над найактуальнішими новинами, які з'являлися в інформаційному просторі в останні місяці. Так, наприклад, на сцені була показана жартівлива демо-версія проекту з діджиталізаціі країни "Україна в смартфоні".

З приводу самого Зеленського хлопці "вкололи" його за любов до шаурми, всюдисущу охорону, з'їзд партії у Трускавці та "наїзди" на чиновників по всій країні.

До речі, тому, як реагує сім'я одного їх таких чиновників на приїзд в місто Зеленського був присвячений окремий номер.

Дружина мера: А давай втечемо.

Мер: Не вийде. Тому що єдиний міст, по якому ми могли поїхати, я ж і не добудував. І, взагалі, я не розумію його претензій, що у нас немає доріг. Повії ж стоять, заправки є. Що його не влаштовує?

Оскільки зйомки проходили в Одесі, кілька номерів було присвячено місцевим жителям і особливостям їх спілкування ( "В одеській родині останнє слово завжди за чоловіком. І це слово: "Звичайно, дорога"). Свій традиційний монолог представник авторського цеху Валерій Жидков також почав з відвертих думок про Одесу.

А ще вперше у «Вечірньому Кварталі» показали пародію на Першу леді України, Олену Зеленську. За сценарієм вони з чоловіком прийшли на зйомки шоу і коментувала разом з ним, що відбувається на сцені прямо із залу для глядачів.

Із зірок в записі нових випусків взяли участь групи Mozgi, «Время и стекло», а також співак Віталій Козловський.

В ефірі «1+1» першу частину «Вечірнього Кварталу» покажуть вже у День Незалежності, 24 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: