fbpx
Сьогодні
16:08 17 Сер 2019

Пожежа в Одесі: серед постраждалих дитина та 2 іноземця, 6 - перебувають у реанімації

Фото UA: ОДЕСА

Серед постраждалих під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", де загинули 8 людей, двоє іноземців та одна дитина.

"7 осіб госпіталізовані у міську лікарню Одеси, серед яких один іноземець, громадянин Сьєрра-Ліоне: 6 осіб у важкому стані, 1 – у стані середньої важкості. Дві особи госпіталізовані в опікове відділення одеського обласного центру: одна у важкому стані, одна – у стані середньої важкості. Постраждалі отримали опіки різних ступенів важкості тіла та дихальних шляхів, а також отруєння продуктами горіння", – розповів директора Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА Ігоря Гінжула, пост прем'єра Володимира Гройсмана у Facebook.

Гінжул розповів, що ще одному іноземцю, громадянину Литви, надали амбулаторну допомогу, але від госпіталізації він відмовився.

Також серед пацієнтів, яким надавали допомогу, 2 – мешканці Одеси, 3 – Одеської області, 1 –  Херсонської області, 1 – з Сум та 1 – з Маріуполя.

Загалом, за даними правоохоронців, серед евакуйованих з готелю було 29 іноземців.

Зазначимо, шестеро постраждалих під час пожежі перебувають у реанімації. Про це повідомив завідувач опікового відділення лікарні № 10 Олександр Ставратій, передає Радіо Свобода.

Нагадаємо, у ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі "Токіо Стар".

Президент Володимир Зеленський пообіцяв особисто простежити, щоб власник будівлі готелю, де сталася пожежа, та безпосередні її винуватці понесли покарання.

Поліція назвала три версії пожежі в Одесі.

Кількість жертв пожежі зросла до 9.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: