fbpx
Сьогодні
14:33 16 Сер 2019

Для Європи компромісом із РФ може стати поділ України, - Безсмертний

Колишній учасник Тристоронньої контактної групи у Мінську Роман Безсмертний твердить: Європа зараз знаходиться на шпагаті між своїми економічними інтересами та безпекою.

Про це пан Безсмертний сказав у інтерв'ю "Цензор.net".

На питання журналіста, яка є загроза для України через зміну політичного розкладу у Європі, Безсмертний відповів:

"Європа у шпагаті між своїми економічними інтересами та власною безпекою. Європейський бізнес без сировинних джерел Росії критично неможливий, але водночас від цього страждає європейська безпека. І трагічність моменту полягає в тому, що компромісом для них є поділ України".

Безсмертний переконаний, що із часом до влади в Україні прийде "наступний Хмельницький", а уникнути поділу можна лише за допомогою національної єдності.

"Я це бачу так: наступний Богдан Хмельницький не буде боятися завдати удару по одних, по других і по третіх. Наша задача – це внутрішня єдність. І якщо вона буде забезпечена, ми себе захистимо", – твердить політик і виявляє своє невдоволення дзвінками президентів України до Москви та Берліну.

"Він (Зеленський, – ред.) мав дати команду завдати удару у відповідь. А удар у відповідь завдається не по тому, хто стріляв, а по раніше пристріляних цілях. Нанести удар такий, щоб наступного разу неповадно було. І при цьому в Мінську бути конструктивними", – переконує Безсмертний.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв'ю Безсмертний не виключив можливість третього Майдану.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: