fbpx
Сьогодні
18:01 15 Сер 2019

Проти Порошенка подали новий позов

Фото Reuters

Екс-заступник голови Адміністрації Януковича Андрій Портнов подав позов про захист честі і гідності проти п'ятого президента Петра Порошенка, його політсили "Європейська солідарність" та телеканалу "Прямий".

Про це йдеться у Telegram-каналі юриста, заступника голови адміністрації президента за часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

"Це позов за тупість. Петре Олексійовичу, чекаю у суді вас, вашу злодійську партію і ваш за*рочений телеканал. Про дату засідання повідомлю додатково", – йдеться у повідомленні.

Позов поданий до Печерського райсуду Києва.

Згідно з позовною заявою, Портнов вимагає спростувати недостовірну інформацію про нього, озвучену Порошенком та оприлюднену на сайтах партії "ЄС" та "Прямого".

Зокрема, позов стосується заяви Порошенка наступного змісту: "…Матеріали "справи моряків" не зважаючи на таємницю слідства були передані ДБР пану Портнову, який потім передав цю інформацію Російській Федерації, а конкретно постійному представнику РФ в ООН Василю Небензю".

Портнов назвав цю інформацію такою, що зачіпає його честь та гідність, а також завдає шкоди діловій репутації. Він вимагає, щоб її визнали недостовірною та спростували у такий же спосіб, як і поширили: шляхом розміщення на сайтах "ЄС" та "Прямого".

Раніше екс-президент Петро Порошенко висловив переконання, що "Прямий" намагаються рейдерського захопити, а ініціатором є Портнов.

Також Порошенко прийшов на допит до ДБР.

У ДБР заявили, що третій допит Порошенка може пройти із застосуванням "детектора брехні".

Після того, як екс-президент вийшов із будівлі ДБР, у нього полетіли яйця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: