fbpx
Сьогодні
18:28 13 Сер 2019

У Зеленського пояснили звільнення Безсмертного та похвалили Кучму

Офіс президента Володимира Зеленського на питання, що стало причиною звільнення Романа Безсмертного з посади представника України у ТКГ, відповів, що під керівництвом Леоніда Кучми формується найбільш ефективна команда.

Про це йдеться у коментарі Офісу президента на запит УП.

"Президент делегував організацію відстоювання позицій України у складному переговорному процесі другому Президенту України Леоніду Кучмі. Під його керівництвом ми наразі формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках Тристоронньої контактної групи у Мінську", – йдеться у повідомленні.

В ОП не відповіли на питання, чи пов'язане рішення про звільнення з заявою Безсмертного про те, що Україна після загибелі 4 військових під Павлополем на Донбасі мала б призупинити участь у Мінському процесі до зустрічі лідерів країн "нормандського формату" – України, Росії, Німеччини та Франції.

У Зеленського називають Мінський переговорний процес єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести перемовини з важливих питань, що стосуються Донбасу.

Зокрема щодо припиненню вогню, повернення в'язнів, обміну утримуваними особами.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ, котрим звільнив Романа Безсмертного від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: