fbpx
Сьогодні
15:38 13 Сер 2019

Зеленський звільнив Безсмертного

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, котрим звільнив Романа Безсмертного від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Указ №596/2019 був опублікований на сайті Президента.

"На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 19 червня 2019 року № 414 "Питання забезпечення представництва України у Тристоронній контактній групі" (зі зміною, внесеною Указом від 9 липня 2019 року № 504) увільнити Безсмертного Романа Петровича від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи", – йдеться в Указі.

Сам Роман Безсмертний уже відреагував на цей крок. Як виявилося, до появи інформації у ЗМІ Безсмертний нічого про своє звільнення не знав.

Нагадаємо, 9 липня Президент України підписав указ, котрим повернув Безсмертного у контакту групу, що займається врегулюванням ситуації на Донбасі.

Натомість, ТКГ, у складі котрої був і Роман Безсмертний, домовилася у Мінську про припинення вогню на Сході України та "хлібне перемир'я", котре не один раз було порушене.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: