fbpx
Сьогодні
22:54 05 Сер 2019

Ткаченко може очолити гуманітарний та інформаційний комітет Ради

Олександр Ткаченко

Гуманітарний та інформаційний комітет Верховної Ради дев'ятого скликання очолить гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко, який посідає дев'яте місце у виборчому списку "Слуги народу".

Про це повідомляє НВ.

Сам Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Facebook 3 серпня опублікував групове фото з іншими обраними нардепами "Слуги народу".

"Знайомтеся — це з високим ступенем ймовірності – більшість майбутнього комітету гуманітарної політики", — сказано в підписі до фото.

Гуманітарна політика. Знайомтесь – це з високим ступенем ймовірності – більшість майбутнього комітету гуманітарної…

Posted by Олександр Ткаченко on Saturday, August 3, 2019

Олександр Ткаченко народився 22 січня 1966 року в Києві. У 1990 році закінчив факультет журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. У 2016 році отримав диплом Harvard Business School, а у 2018 році завершив навчання в INSEAD Business School у Сингапурі. Працював ведучим і редактором на державному телеканалі УТ-1, кореспондентом української служби Reuters. З 1999 по 2005-й очолював Новий канал. З серпня 2008 року обіймає посаду генерального директора в 1+1 медіа. За інформацією на сайті партії, є одним з авторів концепції створення Суспільного телебачення.

Нагадаємо, у Трускавці після візиту Зеленського до новообраних депутатів "Слуги народу" стали відомі прізвища майбутніх очільників комітетів у Верховній Раді.

Раніше повідомлялося, що Разумков заявив, що "Слуга народу" запропонує його на спікера Ради, а на посаду першого заступника Верховної Ради представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука.

Також Арахамія очолить фракцію "Слуга народу", яку згодом поділять на 15 груп.

Партія "Слуга народу" попередньо визначилася із заступниками голови фракції.

Зазначимо, що партію "Слуга народу" очолить Олександр Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: