fbpx
Сьогодні
18:28 30 Лип 2019

Сепаратизм у фракції "Слуга народу": Дубінський створює депутатську групу "Справедливість"

Фото dubinskypro

Кандидат в народні депутати від партії «Слуга народу», ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1» Олександр Дубінський заявив, що в майбутній Верховній Раді він і ще кілька депутатів створять депутатську групу.

Про це він написав у своєму Instagram.

«Вирішили створити в новому парламенті депутатську групу мажоритарників з робочою назвою «Справедливість». Нас вже 5 осіб. Приєднуйтесь», — написав він.

Дубінський виклав фото з Трускавця, на якому також присутні блогер Олександр Куницький, який виграв округ у Олександра Грановського і журналістка «1+1» Ольга Василевська-Смаглюк.

Крім того, ще одним учасником групи може бути кандидат від «Слуги народу» Максим Бужанський, який переміг на 25 окрузі в Дніпропетровській області.

Зазначимо, що регламент Верховної Ради не передбачає створення депутатських груп в межах однієї фракції. Такі групи можуть створювати позафракційні нардепи.

Також він передбачає, що зареєстрована депутатська група має права депутатської фракції.

«У «Слузі народу» почався сепаратизм ще до того, як новообрані депутати вперше перейшли поріг парламенту. Дубинський вже вступив у відкриту конфронтацію з Арахмієй і зайнявся формуванням власної депутатської групи з мажоритарників», – прокоментував новину журналіст, блогер Денис Казанський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: