fbpx
Сьогодні
16:03 30 Лип 2019

ONUKA розповіла про свої поїздки до Чорнобильської зони

Солістка гурту ONUKA Ната Жижченко, у якої батько був ліквідатором ЧАЕС та багато пісень, присвячених цій темі, дуже часто їздить у Чорнобильську зону.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Рубриці".

"Я туди постійно їжджу, мене там знають через те, що я часто порушую цю тему. ЧАЕС перебуває в стані виведення з експлуатації і навіть прибиральницям треба складати спеціальний іспит", – говорить Ната.

"У мене була велика мрія, пов'язана зі станцією. Я дуже хотіла там попрацювати. І часто приїжджала туди, ходила повз, заглядаючи крізь шпарини. Несподівано керівництво ЧАЕС зробило мені своєрідний подарунок: дозволило на тиждень стати практикантом на станції. Це був наш з Євгеном медовий місяць, але я не могла відмовитися від такої можливості. Я відвідала різні об'єкти станції, була у різних умовах. Відверто кажучи, це був один з найбільш визначних моментів мого свідомого життя. Мені навіть знайшли оригінал справи мого батька, написаний від руки. Певним чином, це було схоже на занурення в історію сім'ї на фоні Чорнобильської катастрофи", – поділилася співачка.

Читайте повністю інтерв'ю з ONUKA про її еко-звички у рубриці "Небайдужа".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: