fbpx
Сьогодні
21:24 29 Лип 2019

Слідчі мають докази до підозр суддям Окружного адмінсуду Києва

Слідчі Управління спецрозслідувань готові надати усі докази до проєктів підозр керівництву і двом суддям Окружного адмінсуду Києва на нараді у керівництва Генпрокуратури.

Про це сказав керівник управління Сергій Горбатюк, коментуючи заяву прессекретаря генпрокурора Лариси Сарган про відсутність доказової бази, повідомляє Укрінформ.

"У тексті підозри викладається суть обвинувачення, ніякі докази не викладаються. Коли прокурор, який розглядає ці проєкти підозр, хоче вивчити матеріали провадження, він збирає нараду чи витребовує кримінальне провадження, вивчає і дивиться, чи підтверджуються факти доказами. Ніхто супровідним листом не направляє докази разом з проєктом підозри – лише текст", – сказав він.

Водночас, Горбатюк достеменно не знає, чи звертався хтось із керівництва ГПУ з проханням надати докази у цій кримінальній справі.

"Я у відпустці. Може, хтось комусь і дзвонив і витребовував докази, але мені це невідомо", – сказав керівник Управління спецрозслідувань.

Раніше речниця генпрокурора заявила, що текст підозри суддям Окружного адміністративного суду Києва через можливе втручання у діяльність Кваліфікаційної комісії суддів, не підкріплений фактажем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: