fbpx
Сьогодні
18:46 24 Лип 2019

Стали відомі подробиці зустрічі Зеленського і Джонсона

Фото EADaily

Посол у Британії окреслила терміни зустрічі Володимира Зеленського та Бориса Джонсона, якого нещодавно обрали новим прем'єр-міністром Великої Британії.

Зустріч президента України Володимира Зеленського з новим прем'єром Великої Британії Борисом Джонсоном відбудеться вже після завершення Brexit, передають fakty.com.ua.

Посол України у Великій Британії Наталія Галібаренко наголосила, що сторони хочуть організувати зустріч Зеленського та Джонсона у зручний для обох сторін час.

– Ми, звичайно, об'єктивно даємо час Великій Британії на реалізацію Brexit до 31 жовтня, але після того моменту, думаю, буде робитися все для того, щоб ми організували повноцінний двосторонній контакт між двома лідерами, — сказала дипломат.

За словами Галібаренко, очевидно, що Джонсон після вступу на посаду голови британського уряду опікуватиметься питаннями виходу Британії з ЄС.

Нагадаємо, що колишній глава МЗС Британії та новообраний лідер Консервативної партії Борис Джонсон офіційно став новим прем'єр-міністром країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: